In 2016 hebben Paul en Anja intensief uitgewisseld wat zij in de samenleving aantroffen t.a.v. (gebrek aan) persoonlijke levensvervulling.
Anja heeft veel ervaring als coach en therapeut in haar praktijk InnerBalance.
Paul vanuit zijn ervaring van ca. 30 jaar in het management, directie en bestuur in de ouderenzorg.
Zij taxeren hun ervaring en competenties als complementair en zijn gaan filosoferen over wat zij in gezamenlijkheid aan de samenleving kunnen bieden.

Ons uitgangspunt is dat organisaties graag kwaliteit van diensten willen leveren. Hoe meer gedreven medewerkers, hoe beter de kwaliteit. Hoe bereik je een win-win situatie?
Door een nulmeting ‘Gedrevenheid’, een analyse van de resultaten en het samen bepalen welke richting een organisatie op wilt, kan de training Zelfrealisatie gegeven worden.
De training Zelfrealisatie is gericht op het (her)krijgen van persoonlijke passie voor werk en leven. Daarnaast kan Paul de organisatie aan de hand meenemen om middels zijn Adviesfunctie de juiste randvoorwaarden te creëren. Indien medewerkers persoonlijke aandacht behoeven in veranderingsprocessen, kunnen Paul en Anja coaching op maat bieden.

Paul Schoof

Na mijn VWO ben ik een HBO opleiding voor verpleegkundigen gaan volgen en heb kennis gemaakt met alle sectoren van de gezondheidszorg. Ik heb me de jaren daarna in de zorg ontwikkeld vanaf mijn 30e tot directeur en bestuurder. Vanaf mijn 20e ben ik bezig geweest met scholing en bijscholing. (o.m. Hoger Management en drie Masterclasses).

Mijn hele loopbaan ben ik gepassioneerd voor kwaliteit. Mijn drive is gericht op een optimaal ervaren kwaliteit bij de klant. Als de medewerker door trouw te zijn aan zijn persoonlijke talenten en competenties bijdraagt aan de doelstelling van de organisatie levert dit ook voor hem/haar kwaliteit van werken. En leven, want een mens werkt om te leven.

Ik handel vanuit een sterke empathie en drive mensen te verbinden. Dit vanuit de gedachte dat er altijd positieve aanknopingspunten zijn die ons energie en voldoening geven.
De training zelfrealisatie is ontwikkeld vanuit 30 jaar managementervaring. Het biedt een platform om (weer) dicht vanuit je kernkwaliteiten in je werk en je leven te staan.

Om mijn eigen kwaliteit up to date te houden, volg ik vanaf september 2017 ook een dubbele opleiding aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.
Ik ben ook vader van een gezin met 4 kinderen die ondertussen allemaal hun pad zijn gegaan.
https://www.linkedin.com/in/schoofpaul/

Anja van Stralen

Na mijn HBO opleiding ben ik ruim 10 jaar in het commerciële bedrijfsleven werkzaam geweest. Van marketing en sales executive tot adviseur commerciële zaken. Vanaf 2004, aangespoord door een burn-out, ben ik mijn scope volledig gaan verleggen.Ik volgde meerjarig diverse opleidingen op het complementaire gezondheidsgebied. Medio 2006 heeft dit geresulteerd in mijn eigen praktijk voor natuurlijke gezondheidsbegeleiding. In het begin alleen als Bowen therapeut (manuele therapievorm) en nu in combinatie met voeding – & leefstijladvies en individuele coaching.

Naast mijn eigen praktijk ben ik vele jaren coach & trainer geweest voor diverse skydive teams. Verder organiseer en begeleid ik nog steeds kleine groepsreizen naar Hawaii en geef ik lezingen en workshops over ‘natuurlijke voeding & leefstijl’ en ‘leven vanuit je kracht’.

Het is mijn passie om het leven te leven door bewust te kiezen voor dat wat me echt gelukkig maakt. Eén van die dingen is anderen assisteren in het ontsluiten van hun unieke kwaliteiten en talenten. Het is mijn visie dat leven en werken vanuit innerlijke kracht niet alleen veel individueel levensplezier oplevert maar dat dit ook uitstraalt naar de (werk)omgeving. Zo zorgt het voor een optimale bijdrage aan de samenleving.