Visie

Mensen volgen in hun leven doorgaans een ruim scholingsaanbod. Het meeste van dit aanbod is gericht op kennis en vaardigheden die tot professionals in onze samenleving leiden.
Het aanbod van ‘Training zelfrealisatie’ is echter gericht op het ontdekken van de persoonlijke drives, kwaliteiten en talenten. En op inzicht krijgen in (belemmerende) overtuigingen, inzicht in de taal van het lichaam en de geest. Het gaat daarbij niet om kennis, maar om deelnemers (weer) te laten voelen en ervaren.
Onze overtuiging is dat mensen de oplossing voor hun problemen of belemmeringen al in zich hebben. Wij reiken ondogmatische methodes aan waarmee de deelnemers in staat zijn om hun eigen oplossingen te ontsluiten.

Mensen houden hun leven graag in een vertrouwd karrenspoor en zijn niet gauw geneigd om uit hun comfortzone te komen. Echter, benemen zichzelf dan ook veelal het zicht op onontdekte talenten. Als mensen goed verbonden zijn met hun diepere kern krijgen zij daarmee zicht op hun eigen levensdoelen. Iemand staat dan veel evenwichtiger in zowel zijn persoonlijk leven als in zijn werk. Het gaat daarmee om het ervaren van levensgeluk. Soms vraagt het ook om oude patronen los te laten. En hoewel dat vaak ongemakkelijk voelt, levert het wel de erkenning van de eigen identiteit op. Je werkt en leeft dan (weer) vanuit je eigen passie en bevlogenheid.

De Training zelfrealisatie loopt als het ware een stukje mee op de individuele ontdekkingsreis en ondersteunt deze deels in groepsverband en deels in individuele maatzorg. Inherent aan een ontdekkingsreis is dat de route niet van te voren vast staat. De training kent derhalve een organisch verloop en vanwege de onvoorspelbaarheid wordt er geen gebruik gemaakt van vastomlijnde of inperkende methoden.

Missie

Wij geloven in jouw unieke talenten!
Hoe meer je verbonden bent met je diepere, persoonlijke drives (je eigen levensbron), hoe meer innerlijke harmonie en kwaliteit van leven je ervaart. Je persoonlijke kwaliteiten en talenten komen zo optimaal tot hun recht. Het gaat om het her-inneren wie je echt bent als je alle sociale laagjes afpelt. En hoe beter je in je vel zit, hoe beter de wisselwerking met je omgeving. Zowel privé als in je het werk. Het helpt ziekte te voorkomen, of sneller hersteld te zijn als je al ziek bent.
Wij helpen je verbonden te raken met jouw kracht. Als mensen in de samenleving hun unieke talenten inzetten, bouwen we samen aan een betere wereld.

Zie verder werkwijze.